Rubriky

neděle 24. července 2011

GhostTown aplikace, Android

Menší review této velmi zajímavé a hlavně fungující aplikace, která je FREETato aplikace funguje jako hudební přehrávač, ovšem hudbu přehrává pomoci YouTube a last.fm(?). No pojdme si to ukázat na příkladu.



Takže aplikaci jsme si stáhli z marketu a to, jak jsem řekl, zadarmo. Inu, jsme v menu, které teda nějakým extra designem neoslní jenže hned po pár kliknutí se dostanete tam, kam potřebujete. Pojďme vyhledávat artisty. Zde můžete napsat téměř vše. Co se mého hledání týče, tak jsem v pohodě našel Red Hoty, Pendulum, Kissáky, Beatles, AC/DC, Korny, Eminem, Daft Punk prostě klasický "main stream" :). Potom na řadu přišly tvrdší oříšky, ale i přesto se GT chytal: Pap Smear, DJ Fresh, Parov Stelar, Die Antword, Hans Zimemer, RJD2, Eric Prydz, Duck Sauce apod. apod..

Zde ovšem přišli menší rozdíly. Někteří artisti hold neměli všechny písničky, případně písně nebyly rozděleny do alb, ale pouze Others songs.
No a na závěr jsem zkusil vyhledat třeba věci jako MIG21, Karel Gott apod.. Zde prošel jen Karel Gott, jenže bez alb a s polovinou písní v němčině.


Rychlost přehrávání.
Co se rychlosti a stažení písně týče, aplikace se z počátku jevila v pohodě. Po pár dní užívání se ale některé písničky nechtěli načíst případně jim to trvalo kolem půl minut. Pravda, že to byly písně méně známé, ale i tak si zasloužili rychlé načtení!:)
Dále se mi objevil další problém a to po uzamčení. Aplikaci používám na mém Transformeru od Asusu a pokud jsem tablet uspal, aplikace přestala stahovat a dohrála do místa, kam byla stažena před uspáním.

Další frajeřinky.
Co se dalších operací s hudbou po nalezení týče, GT umí vytvářet seznamy a písně dávat do favorite. Škoda, že to neumí stahovat písničky :) třeba se dočkáme...

MARKET

Žádné komentáře:

Okomentovat